Technika

JUNIOR INTERNET 2017

Organizátori Asociácia pre mládež, vedu a techniku

Miesto konania Fakulta informatiky a informačných technólogií STU, Ilkovičova 2, Bratislava

— Zobraziť na mape

Asociácia pre mládež, vedu a techniku – AMAVET spustila registráciu do 12. ročníka súťaže JUNIOR INTERNET. Prihlásiť svoje práce môžu žiaci základných a stredných škôl na stránke www.juniorinternet.sk do 26. februára 2017, 23:59 h.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť do jednej zo šiestich súťažných kategórií: 

  1. JuniorWEB – prihlasovanie vlastných webových stránok, webových aplikácií, vlastných vyvinutých/naprogramovaných CMS, ktoré sú umiestnené na internete.
  2. JuniorDESIGN – prihlasovanie vytvorených digitálnych grafických prác, plagátov, kresieb, dizajn manuálov, koláží a akýchkoľvek iných elektronických grafických prác, umiestnených na internete.
  3. JuniorTEXT – prihlasovanie textov na vyhlásenú tému, ktorú zverejníme 16. januára. Slohový útvar je ľubovoľný. Rozsah súťažného textu má predpísaných minimálne 1000 znakov a musí byť umiestnený na internete s uvedením jeho autora.
  4. JuniorBLOG – prihlasovanie vlastných blogov, fotoblogov, videoblogov, teda stránok/kanálov, kde sa
  5. nachádza jedinečný autorský obsah bez ohľadu na tému. Na rozdiel od kategórie JuniorWEB sa primárne nehodnotí vývojová/programátorská časť, ale obsah a forma.
  6. JuniorAPP – prihlasovanie mobilných aplikácií pre tablety a smartfóny.
  7. JuniorLEARN – kategória pre weby a aplikácie poskytujúce vzdelávací obsah, weby škôl, miest, obcí, prípadne regiónov.

Súčasťou súťaže bude aj konferencia, ktorá sa bude konať už tradične na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave počas mesiaca knihy a internetu od 31. marca do 1. apríla 2017.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia