Ardaco, a.s.
Podnikateľský sektor

Ardaco, a.s.

Ardaco, a.s. je inovatívnym lídrom v oblasti informačno-komunikačných technológií a informačnej bezpečnosti. Ardaco ponúka vlastný plne škálovateľný Silentel® systém pre bezpečnú komunikáciu, poskytujúci prenos hlasu, dátovej komunikácie a správ.

Okrem toho Ardaco ponúka široké spektrum vlastných produktov v oblasti elektronického a zaručeného elektronického podpisu, od jednoduchých QSign™ aplikácií (certifikovaných Národným bezpečnostným úradom Slovenskej republiky) cez QSign™ elektronické faktúry, QSign™ archív až po QSign™ elektronické podateľne, z ktorých sú všetky určené pre bezpečné a nákladovo efektívne spracovanie elektronických dokumentov. Jednotlivci, organizácie a spoločnosti si môžu spoľahlivo ochrániť a zabezpečiť svoju komunikáciu a informácie pomocou širokej škály Silentel® a QSign™ produktov.

Spoločnosť bola založená v roku 1996 skupinou technických expertov a hneď v nasledujúcich rokoch vyvinula niekoľko nových technológií, vrátane elektronickej ochrany papierových dokumentov (PDMark®), riešení pre zaručený elektronický podpis (QSign™) a bezpečný hlasový komunikačný systém Silentel® CSD (známy aj ako SecureCall™) pre mobilné inteligentné telefóny. V roku 2008 ako jedna z prvých firiem na svete vyvinula produktovú radu pre bezpečnú hlasovú/dátovú komunikáciu s názvom Silentel® IP (známa tiež ako TeamTalk™), ktorá pre prenos informácií využívala IP protokol. V roku 2010 Ardaco prináša v rámci mobilnej komunikácie na trh nový systém pre bezpečnú výmenu textových správ a jeden z najinovatívnejších a najúspornejších mobilných systémov pre vojenské zložky, policajný zbor a organizácie krízového manažmentu, integrujúce Silentel® s ich typickou súčasnou infraštruktúrou ako sú rádiové systémy, satelitné komunikácie a privátne komunikačné systémy.

Ardaco má zákazníkov a partnerov vo viac ako 20 krajinách na svete, a to vrátane Európy, Stredného východu, Afriky, Ázie, Severnej a Južnej Ameriky.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia